Villiä ja valloittavaa : Suomalaisen nykykeittiön helmiä
40,00 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
128 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Painos:
1.painos
Julkaisuvuosi:
2013, 06.11.2013 (lisätietoa)
Suomalainen ruokakulttuuri on luonnollista ja juurevaa – ja kekseliään kokin hyppysissä täynnä yllätyksiä. Suomalaisessa ruoassa on rohkeutta sekä tuhdisti väriä ja makua.

Pohjoismaalainen makupaletti syntyy villiyrteistä, marjoista ja sienistä, puhtaiden järvien kaloista ja metsien riistasta. Vuodenaikojen sesonkiherkut ja läheltä hankitut raaka-aineet tarjoavat arki- ja juhlapöytään ihastuttavaa vaihtelua.

Suomalainen ruoka on villiä ja valloittavaa!


Sami Tallberg on keittiömestari, villiruokaguru ja nykypäivän metsästäjä-keräilijä.


Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Pikatoimitus! Tilaa tuote jouluksi viimeistään 17.12.2021
Villiä ja valloittavaa : Suomalaisen nykykeittiön helmiäzoom
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot