Tietoa meistä

Yritys

Kirjakaari on Suomen johtava liikelahjateosten toimittaja. Yrityksemme on erikoistunut alueellisiin ja koko Suomea käsitteleviin kuvateoksiin. Perheyrityksemme on aloittanut toimintansa jo 1995. Kirjakaari-nimellä yritys on toiminut vuodesta 2007.

Kirjakaari palvelee pääasiassa yrityksiä ja yhteisöjä. Lisäksi Kirjakaari tekee tiivistä yhteistyötä kirjakauppojen sekä matkailun parissa toimivien jälleenmyyjien kanssa. Verkostomme avulla Kirjakaaren tuotteet ovat myös matkailijoiden sekä yksittäisten kuluttajien ulottuvilla.

Kirjakaaren johtavat toimintaperiaatteet ovat luotettavuus, laatu ja pitkäjänteisyys. Toimitamme tuotteet luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan. Haluamme auttaa asiakkaitamme tarjoamaan yhteistyökumppaneilleen, omille asiakkailleen sekä henkilökunnalleen laadukkaita kirjoja, joissa näyttävyyden lisäksi myös sisällöllä on merkitystä.

Tuotteitamme käyttävät jo tuhannet yritykset ja yhteisöt ympäri Suomea. Alati kehittyvän ja kasvavan tuotevalikoimamme avulla pystymme palvelemaan niin olemassa olevia kuin uusiakin asiakkaita. Tarvittaessa toteutamme halutun teoksen myös tilaustyönä, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Verkkokauppa

Verkkokaupan toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa:
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki
Email: kirjakaari@pikakirjakauppa.fi
Y-tunnus: 2131125-4

Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot